Eкспресни продажби на недвижими имоти

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.
Свържете се с нас:
0877699167 / 0877699168

ОТЛИЧАВАЩИ ПРЕДИМСТВА

Можехме да направим тази секция и 100 страници, но както е казал Марк Твен:

“Ако имах повече време, щях да напиша по-кратко писмо”

plan

Цялостен план

Без значение дали купувате или продавате имот, трябва да се направи цялостен план за целите Ви, в противен случай, рано или късно настъпва хаос. Ние като доказани професионалисти на пазара можем да Ви помогнем и в двата случая напълно безплатно необходимо е просто да се свържете с нас.

pics

Професионални снимки

Един иновативен начин да поставите Вашият имот на по-предни позиции и да привлечетe вниманието по правилния начин. Ние от Home4sale знаем, че първите впечатления са най-важни. Същото е и с Вашия имот. Уверете се, че давате правилното първо впечатление на всеки потенциален клиент като използвате нашите услуги. Нашият фотограф може да посети Вашия имот по всяко време и да му придаде най-добрия профил.

time

Удължено работно време

Разбираме колко динамични могат да бъдат живота и работата в София. Затова считаме, че нашият офис трябва да бъде в състояние да Ви обслужи и в извънработно време. Офисът ни е отворен от 9.00ч. до 18.00ч. всеки работен ден. Освен това, нашите консултанти ще останат на Ваше разположение за огледи 7 дни в седмицата.

evaluation

Професионална пазарна оценка

Даваме Ви реалистичен поглед на пазара във Вашия район. Пазарната оценка не е точна цифра, тя поставя имота в няколко пазарни нива в зависимост от целите на продажбата. Това помага на продавача да реализира продажба в реалистичен срок. Нашата цел е да помогнем на продавача да финализира сделка на максимално висока пазарна цена, а не да дадем ликвидационно ниска цена с цел ощетяване на клиента и наше облагодетелстване. Почти невъзможно е да се направи реална пазарна оценка от собственик на какъвто и да било имот, поради сантименталната обвързаност – все пак всички сме хора и се привързваме дори и към вещите си, това ги прави много по-скъпи в собствените ни очи.

network

Работа в партньорска мрежа с всички агенции в София

Работа в партньорска мрежа за нас е опция, при която, ако продавате имот с нас не сте ограничени само с директните клиенти на Home4sale, а клиент на всяка една коректна агенция в България може да закупи Вашия имот. Респективно, ако използвате услугите на брокер от Home4sale, Вие можете да закупите имот от всяка една агенция на територията на България.

partners

Топ позициониране във всички маркетингови канали в България и Чужбина

Ние финансираме за наша сметка цялостна рекламна кампания за имотите, които предлагаме във всички водещи сайтове в България и Чужбина. Целта е всички предлагани от нас имоти да са забелязани от всеки потенциален купувач на пазара на недвижими имоти в България и Европа.