Eкспресни продажби на недвижими имоти

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.
Свържете се с нас:
0877699167 / 0877699168

Кредитиране

Банките кандидатстват при Вас, а не Вие при тях

apartments Това е още един фрагмент от набора с безплатни услуги, които Ви предоставяме!
Тази възможност е благодарение на ексклузивните отношения, които с практиката сме изградили с основните банкови институции на територията на страната.

Комплексно обслужване в срок

Чрез нашите взаимоотношения с основните банкови институции, ние Ви гарантираме качествено и експресно обслужване. Без редене на опашки, без излишно губене на време и най-важното – обслужване с човешко отношение и желание за реална помощ от страна на служителите към Вас и одобрение в най-кратък срок!

Специални тарифи по кредити

С времето сме заслужили всички препоръчани от нас клиенти, да се възползват от различни промоционални оферти, отстъпки и други ВИП услуги! Всеки клиент заслужава най-добрата услуга и условия, затова „Home4Sale” Ви гарантира, че ще получите точно това и то при изцяло прозрачни условия!

Подготовка и изготвяне на пълен набор от документи

papersВсички ние сме наясно, че банковите институции имат нужда от сериозен набор от документи. Ние ще улесним този процес максимално за Вас, като по-този начин от неприятен и дори дразнещ процес, ще усетите истинската наслада от ползването на услугите на професионалисти в бранша!