Eкспресни продажби на недвижими имоти

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.
Свържете се с нас:
0877699167 / 0877699168

ЗАЯВИ ЕКСПРЕСНА ПРОДАЖБА

landing_layer_1155

Продажбата на имота Ви, е на един клик разстояние!

Заявете безплатна консултация

* Моля имайте в предвид, че всички полета са задължителни

Без финансов риск - не заплащате абсолютно нищо предварително.

Без финансов риск – не заплащате абсолютно нищо предварително.

Ето и най-приятната част! Не е необходимо да заплащате нищо предварително. Дължите възнаграждение само при реализирана продажба. Инвестицията, която правим за организиране на маркетинга и рекламата на Вашия апартамент е изцяло за наша сметка. Така може да сте сигурни, че ще направим абсолютно всичко възможно да стигнем до желания резултат, а именно – УСПЕШНА ПРОДАЖБА НА ВАШИЯ АПАРТАМЕНТ.

Ето как го правим…

Професионален маркетинг, достигащ до над 95% от потенциалните купувачи в България.

Професионален маркетинг, достигащ до над 95% от всички купувачи в България. Доказано е, че стандартната обява на Вашия апартамент в интернет достига до едва 10% от всички потенциални клиенти на пазара.

Нашият ПРОФЕСИОНАЛЕН МАРКЕТИНГ представлява обширна рекламна кампани, обхващата всички канали за масова информация. Вашият апартамент получава необходимата популярност и достига до над 95% от всички потенциални купувачи в България.

Прецизна пазарна оценка на имота.

Първоначалното определяне на точна пазарна цена, с помощта на професионалист, ще ви спести множество експерименти, безсмислени огледи и ценно време. Всеки апартамент си има своите специфики и преимущества, за това е важно определянето на цената да бъде съобразено с тях. Базирайки се на точна статистика от конкретни продажби в района и конкуренцията към датата на оценката, ние от Home4sale можем да Ви помогнем да определите максимално висока пазарна цена на продавания от Вас апартамент.

Личен брокер, отговорен за експресната продажба.

Личен брокер, поемащ пряка отговорност за експресната продажба. Продажбата на Вашия апартамент се обслужва от персонален ескперт, който работи професионално само с около 15-20 апартамента. Ние смятаме, че не е възможно физически един брокер да предлага стотици имоти, което доста често се среща на пазара у нас. Недостатъчната концентрация на брокерите, които предлагат имота Ви, в допълнение с десетките обяви с различна информация, със сигурност биха отблъснали доста купувачи, които имат интерес към жилището Ви.

PAGE collaged

Телефонен разговор

След попълване на формата, брокер от Home4sale ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, чрез телефонен разговор, с цел осъществяване на първоначален контакт, представяне на работна концепция и уговаряне на среща/оглед.

Оглед

Запознаване с имота и неговия собственик. Записване на параметри и уговаряне на втора среща, за представяне на индивидуален план за продажба на имота. Без експерт на Home4Sale, да е видял даден имот, няма как да се даде консултация, тъй като всяко жилище е различно и си има специфични характеристики.

Среща в Офиса

Представяне на професионално изготвен сравнителен пазарен анализ, както и конкретен маркетингов план, според нуждите на КЛИЕНТА. На тази среща, в рамките на 20­-30 минути, се представя виждането на компанията за реализиране на максимално висока пазарна цена на имота.

Реклама и управление на продажбата

Изпълнение на поетия ангажимент от страна на компанията, подробно описан в маркетинговия план, както и регулярна информация (обратна връзка), за изпълнението и резултата от конкретните действия.

Сделка

Изготвяне и организиране подписването на предварителен договор. Пълно съдействие при подготовка и подписване на окончателен договор пред нотариус, както и присъствие при предаване на владението.

Отзиви

svetoslav (Niki redakciq)Използвам случая да дам своята лична препоръкa и 100% позитивна обратна връзка за компанията Home4sale … прочети повече…

Светослав Германов

Оценител на интелектуална собственост

aneliq (niki redakciq) (1)Искахме да намерим нашият дом на мечтите. Това е трудно,поради различни обстоятелства, които не съвпадат с нашите проекти. Започва търсене на обекти, които не са за точната сума която имаме, или не са на подходящото място, или не са подходящото разпределение и започва едно лутане и объркване. Решението дойде, когато попаднахме на професионалист… прочети повече…

Анелия Дончева